1. Fruit Curds
Avsnitt 1 - Fruit Curds, Säsong 6
Fruktig kräm får en framträdande roll i tre olika efterrätter: en citronpaj gjord på deg med brynt smör, cupcakes med passionsfrukt och en genoisetårta med hallonsmak.
2. Homemade Doughnuts
Avsnitt 2 - Homemade Doughnuts, Säsong 6
Martha friterar klassiska syltmunkar, äppelmunkar och beignets så goda att du aldrig kommer att köpa dem i affären igen.
3. Chocolate Ganache
Avsnitt 3 - Chocolate Ganache, Säsong 6
Två ingredienser med oändliga möjligheter - ganache kan användas i en pajbotten, ovanpå cupcakes eller som glasyr på en så kallad djävulskaka.
4. Sponge Cake
Avsnitt 4 - Sponge Cake, Säsong 6
Martha bakar sockerkaka med grädde och hallon, och varvar lagren med kolasmörkräm. Hon gör också savoiardikex till en tiramisuglasstårta.
5. Frangipane
Avsnitt 5 - Frangipane, Säsong 6
Frangipane ger en distinkt nötsmak åt brioche toppad med hackad mandel, Bakewellpajer, aprikoskaka och en kaffetårta.
6. White Bread
Avsnitt 6 - White Bread, Säsong 6
Martha bakar japanskinspirerat vitt bröd och använder sedan samma deg för att göra kanelbröd med russin och frallor med jalapeños och cheddarost.
7. Never Enough Cookies
Avsnitt 7 - Never Enough Cookies, Säsong 6
Det är dags för kakbak, och Martha bakar bland annat jättestora kakor, sandwichkakor med sorbet, mördegskakor med lönnsirap och pecannötter, och chokladfyllda kakor.
8. Pizza Dough
Avsnitt 8 - Pizza Dough, Säsong 6
Här behövs ingen hämtpizza! Lär dig hur enkelt det är att förvandla ditt kök till en pizzeria med en deg som kan göras på tre olika sätt.
9. One-Bowl Desserts
Avsnitt 9 - One-Bowl Desserts, Säsong 6
Enkla efterrätter som skapar minimalt med disk - det bjuds på ljus brownie med brynt smör, plommonkaka i stekpanna, kolabrownieglass och havrekakor.
10. Layered Yeast Dough
Avsnitt 10 - Layered Yeast Dough, Säsong 6
Martha förvandlar varvade lager av jästdeg till tre frasiga läckerheter: kouign-amann, kanelknutar och fyllda snäckor - och bjuder sedan på ett bonusrecept.
11. Pastry Cream
Avsnitt 11 - Pastry Cream, Säsong 6
Enkla recept med smarrig vaniljkräm som ger en fyllig smak åt en körsbärspaj, petit-chouer och kremowka - den polska varianten av napoleonbakelsen.
12. French Meringue
Avsnitt 12 - French Meringue, Säsong 6
Martha lär dig att baka mästerverk av maräng, och serverar bland annat mjuka pavlovatårtor, chokladdacquoise med mockasmörkräm, och en rosa änglakaka.
13. Press-in Crusts
Avsnitt 13 - Press-in Crusts, Säsong 6
De här pajskalen behöver inte kavlas utan kan istället tryckas ut. Här används de i en aprikoscheesecake, en chokladpaj och en salt skapelse med inspiration från havet.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback