1. Sylt och chutney
Avsnitt 1 - Sylt och chutney, Säsong 1
I första programmet handlar det framför allt om socker och Camilla Plum tillagar bland annat rabarberchutney och rosensaft.
2. Rökt ost och hemgjord yoghurt
Avsnitt 2 - Rökt ost och hemgjord yoghurt, Säsong 1
Att det finns många andra sätt än att frysa in bevisar programledaren Camilla Plum. I seriens andra program tar hon hjälp av mjölkbakterier för att göra bland annat hemgjord kefir och yoghurt och en fräsch sommardessert.
3. Äppelättika och syltade rödbetor
Avsnitt 3 - Äppelättika och syltade rödbetor, Säsong 1
I seriens tredje program gör Camilla olika sorters ättika och visar hur man kan använda dem till att sylta bland annat rödbetor och makrill.
4. Kryddsalt och pesto
Avsnitt 4 - Kryddsalt och pesto, Säsong 1
I program nummer fyra handlar det om trädgårdens gröna guld enligt Camilla, nämligen kryddörterna.
5. Tomatsås och inkokta plommon
Avsnitt 5 - Tomatsås och inkokta plommon, Säsong 1
Några av den egna familjens storfavoriter står på menyn i seriens femte program, när hon bland annat visar hur man gör världens bästa sås.
6. Syltade kronärtskockor och saltade citroner
Avsnitt 6 - Syltade kronärtskockor och saltade citroner, Säsong 1
Nya läckerheter står på tur i seriens sjätte program där Camilla Plum visar hur man kan konservera bland annat auberginer, kantareller, kronärtskockor och citroner.
7. Fruktläder och örtte
Avsnitt 7 - Fruktläder och örtte, Säsong 1
I seriens sjunde program handlar det om torkning av mat - både frukt, grönsaker, örter och kött.
8. Sylta och chorizo
Avsnitt 8 - Sylta och chorizo, Säsong 1
Seriens sista program handlar uteslutande om fläskkött i olika former; som chorizo, salsiccia och bacon. Hur bevarar man säsongens överflöd och smaker?
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback