vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Michel Roux: French country cooking
Michel Roux's French Country Cooking

Säsong 3
Dela
Säsong 3
14
0
S3:A2 Söndagsmatlagning och pocherade päron - Söndagsmatlagning står på dagens agenda och Michel Roux delar idag med sig av hemligheterna med att ta söndagsmatlagningen till nästa nivå. Han tillagar fiskbullar i kräftsås och en saltbakad kyckling. En resa till Châteauneuf du Pape inspirerar till en efterrätt med rött vin - pocherade päron med den mandelfyllda bakelsen Galette Serpentine.

Upphovsland: Storbritannien

Dela
Betygsätt Michel Roux: French country cooking
14
0

Säsonger och avsnitt

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer