1. Avsnitt 1
Avsnitt 1, Säsong 7
Bo Hagström söker sig fram till den sömniga byn Serrastretta, i Kalabriens berg. Här finner han både den goda maten och en bortglömd världsstjärna. Inte mycket har förändrats på hundra år. Påskmaten tillagas fortfarande på traditionellt sätt.
2. Avsnitt 2
Avsnitt 2, Säsong 7
Bo Hagström fortsätter sin resa till Italiens goda byar. Tretton mil söder om Neapel, på en kulle 300 meter över havet, ligger den medeltida borgen Castellabate. Här hittar Bo Hagström en by med två ansikten.
3. Avsnitt 3
Avsnitt 3, Säsong 7
I en liten vik söder om Ancona vid den adriatiska kusten ligger Portonovo. Här lever några familjer på det lokala fisket och framför allt på den sällsynta vilda musslan mosciolo selvatico.
4. Avsnitt 4
Avsnitt 4, Säsong 7
I veckans program besöker vi landskapet Basilikata. Bo Hagström besöker den lilla byn Accettura byn på 770 meters höjd. Här har man sina egna specialiteter. Från skogarna kommer svamp och tryffel.
5. Avsnitt 5
Avsnitt 5, Säsong 7
En smal landtunga förbinder sydvästra Sardinien med den lilla ön Sant'Antioco. Den största byn har samma namn som ön. Här möts den sardiska kulturen och den koloniala stämning som nordafrikanska inkräktare lämnat efter sig.
6. Avsnitt 6
Avsnitt 6, Säsong 7
I veckans program besöker Bo Hagström Campodimele, en liten bergsby tio mil söder om Rom, som kallas De långlivades by. Här finns procentuellt sett de flesta invånarna över 80 år i Italien.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback