1. Avsnitt 1
Avsnitt 1, Säsong 4
Tareq besöker Bohuslän på den svenska västkusten. Här finns en stor fisketradition av både ostron och hummer som han tar del av och bjuder på några skaldjursrätter.
2. Avsnitt 2
Avsnitt 2, Säsong 4
Tareq besöker Florö i Norge för att fira Norges nationaldag den 17 maj. Omgiven av den vackra naturen dyker han efter pilgrimsmusslor i Nordsjön och utforskar den norska laxens historia.
3. Tallinn
Avsnitt 3 - Tallinn, Säsong 4
Tareq besöker Estlands huvudstad Tallinn. Han upptäcker stadens historiska skatter och dess frodande kulinariska liv. Sedan beger han sig till Soomaas nationalpark för att paddla kanot.
4. Ringkøbing, Denmark
Avsnitt 4 - Ringkøbing, Denmark, Säsong 4
Tareq besöker Ringkøbing, en charmig gammal marknadsstad i Danmark. Han besöker bland annat den traditionella sillfestivalen och träffar lokala entreprenörer som lärt sig att hantera den alltid föränderliga miljön.
5. Falkenberg, Sweden
Avsnitt 5 - Falkenberg, Sweden, Säsong 4
Tareq besöker Falkenberg som på senare år blivit något av ett matmekka. Tareq besöker bland annat vingårdar och fiskar lax.
6. Estonia Part Two
Avsnitt 6 - Estonia Part Two, Säsong 4
Tareq är i Estland och utforskar landsbygden innan han återvänder till huvudstaden Tallinn. Där möter han personer som älskar den traditionella estniska maten men även är öppna för nya innovativa rätter.
7. Öland, Sweden
Avsnitt 7 - Öland, Sweden, Säsong 4
Tareq besöker Öland och ger sig runt ön på cykel. Han träffar lokala matproducenter och upptäcker alla möjliga vilda örter.
8. Bornholm
Avsnitt 8 - Bornholm, Säsong 4
Tareq besöker Bornholm i Danmark där sanna pionjärer verkar när det kommer till lokalt producerad mat.
9. Laponia
Avsnitt 9 - Laponia, Säsong 4
Tareq besöker Laponia i svenska Lappland som är Europas största sammanhängande naturlandskap med så gott som orörd natur. Han tar del av den samiska kulturen och provar på garnfiske.
10. Köpenhamn
Avsnitt 10 - Köpenhamn, Säsong 4
Tareq återvänder till sin hemtrakter för att se vad framtiden har i sitt sköte för det nordiska köket. Han besöker lokala getuppfödare och möter unga entusiastiska kockar i Malmö och Köpenhamn.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback