1. Takodlingar & design slott
Avsnitt 1 - Takodlingar & design slott, Säsong 6
Köpenhamn och Skåne är en kokande matdestination. Tareq besöker Østergro, Danmarks första rooftop farms mitt i Köpenhamn. Vid Häckeberga Slott blir det vildsvin till middag.
2. Det vilda skafferiet
Avsnitt 2 - Det vilda skafferiet, Säsong 6
Den vilda kusten vid Kullaberg i Skåne har mycket kultur och gastronomi att erbjuda. Tareq besöker Vikentomater och lagar vegetarisk ragù.
3. Gastronomi med närhet till naturen
Avsnitt 3 - Gastronomi med närhet till naturen, Säsong 6
I Sjuhärad smälter natur och kultur samman i perfekt harmoni. Tareq ger sig ut på cykeln för att träffa matentreprenörer i området som har startat spännande nya verksamheter.
4. Ett historiskt matäventyr
Avsnitt 4 - Ett historiskt matäventyr, Säsong 6
Vid Vänerns strand ligger Läckö och Kinnekulle, en plats med en rik historia, kultur och traditioner. Tareq skapar spännande maträtter med löjrom, färsk fisk och lokala ostar.
5. Mat från två årstider
Avsnitt 5 - Mat från två årstider, Säsong 6
Tareq besöker soliga Karlstad. Här lagas det mat vid Vänerns strand och i Värmlands djupa skogar. Det bjuds på smörstekt sej, crepes och matlagning över öppen eld.
6. Best of Nordic Cookery
Avsnitt 6 - Best of Nordic Cookery, Säsong 6
Tareq utforskar Nordens smakvärld och möter inspirerande människor på sin kulinariska resa genom regionen, där han delar sina smakupplevelser och matupptäckter.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback