1. Avsnitt 1
Avsnitt 1, Säsong 1
David Chang gör snabblagade ramen-rätter och tsukemen, reser till Japan för att avnjuta en skål äkta tsukemen och besöker en nudelfabrik.
2. Avsnitt 2
Avsnitt 2, Säsong 1
I detta avsnitt utforskas David Changs relation till grisen. Han åker till San Sebastián för att diskutera fläsk-bushi och tillagar bland annat grismage och tonkotsu.
3. Avsnitt 3
Avsnitt 3, Säsong 1
I detta avsnitt utforskas David Changs bakgrund: rätter från barndomen, sommarens måltider, tiden i Japan och golf.
4. Avsnitt 4
Avsnitt 4, Säsong 1
Här får vi veta allt om hur Spanien har påverkat David Changs karriär. Han besöker några av sina gamla idoler och gör fideos, en salt torskomelett och en sockerkaka.
5. Avsnitt 5
Avsnitt 5, Säsong 1
Det finns något ruttet i David Changs kök - men på ett bra sätt: katsuibushi, XO-sås, ruttna bananer och kimchi.
6. Avsnitt 6
Avsnitt 6, Säsong 1
David Chang umgås med en av sina bästa vänner, René Redzepi, som råkar vara världens bästa kock.
7. Avsnitt 7
Avsnitt 7, Säsong 1
David Chang fokuserar på enkla rätter och åker till Japan med siktet inställt på yakitori och högklassig sushi, medan hans vän Daniel Patterson tillagar betor.
8. Avsnitt 8
Avsnitt 8, Säsong 1
Det blir frosseri av sällan skådat slag i detta avsnitt: läckerheter som foie gras-smörgås, hot brown serverat på tre olika sätt, samt whiskyprovning.
9. Avsnitt 9
Avsnitt 9, Säsong 1
David Chang tillagar ägg med sina kockkollegor Wylie Dufresne, Daniel Patterson och René Redzepi och gör sitt Ko-ägg.
10. Avsnitt 10
Avsnitt 10, Säsong 1
David Chang åker från Tokyo till Kyoto för att träffa vänner. Han besöker en gatumarknad i Tokyo och restaurangen Kikunoi som har tilldelats tre Michelin-stjärnor.
11. Avsnitt 11
Avsnitt 11, Säsong 1
Njut av detta New York-avsnitt med Torrisi-grabbarna, ostron, morots-dashi och jordbruk, och besök en kock från New York som gör succé i Tokyo med sin ramen.
12. Avsnitt 12
Avsnitt 12, Säsong 1
Detta avsnitt utforskar tankar om det färska i köket. Det lagas snabbuljong och ärt-agnollini, och vi tittar närmare på färskt och konserverat kött och ike jime-tekniken.
13. Avsnitt 13
Avsnitt 13, Säsong 1
Detta avsnitt är tillägnat sojan. David Chang besöker tofu- och misofabriker i Japan, kocken Christina Tosi bakar bränd misoäppelpaj, och mycket mer.
14. Avsnitt 14
Avsnitt 14, Säsong 1
David Changs skyddsling Christina Tosi bakar majskakor och en Arnold Palmer-tårta i tre lager, och Burns gör glass.
15. Avsnitt 15
Avsnitt 15, Säsong 1
David Chang utforskar lokala grillrätter i North Carolina, Texas och Kansas City och det gudomligt goda rökta baconet från Allan Benton i Tennessee.
16. Avsnitt 16
Avsnitt 16, Säsong 1
David Chang lagar mat och larvar sig med sina vänner Peter Meehan i Japan och Laurent Gras, Sat Bains och René Redzepi i Köpenhamn.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback