1. Avsnitt 1
Avsnitt 1, Säsong 3
Ed återvänder till barndomens East Brooklyn, där många olika kulturer influerade hans unika matlagningsstil.
2. Avsnitt 2
Avsnitt 2, Säsong 3
Ed skapar ett nytt amerikanskt kök i en smältdegel av smaker från olika kulturella bakgrunder och utforskar den lokala maten i Texas och Brooklyn.
3. Avsnitt 3
Avsnitt 3, Säsong 3
På en privat ö vid Andernas fot lagar Ed och en känd lokal kock en fantastisk festmåltid endast med hjälp av enkla redskap som rök och eld.
4. Avsnitt 4
Avsnitt 4, Säsong 3
Ed berättar hur han har inspirerats och förändrats av att bo och arbeta i staden han älskar och där han hade friheten att skapa något helt eget.
5. Avsnitt 5
Avsnitt 5, Säsong 3
Ed äter gott i delstaten Kentucky, njuter av skinka tillagad enligt ett gammalt släktrecept och provar en lokal delikatess som tillagas med rök och skedstörskaviar.
6. Avsnitt 6
Avsnitt 6, Säsong 3
Ed utforskar det faktum att han och andra kockar runt om i världen som har vuxit upp i närheten av den 38:e breddgraden delar mer än bara en geografisk koppling.
7. Avsnitt 7
Avsnitt 7, Säsong 3
Ed utforskar hur matlagningen bygger på traditioner, men samtidigt fortsätter att utvecklas, serverar både traditionella och nyskapande rätter och blickar framåt.
8. Avsnitt 8
Avsnitt 8, Säsong 3
Ed och en grupp glada experter utforskar bourbonwhiskyns förtjänster, och Ed skapar en exotisk rätt till den whiskyälskande skådespelerskan Aisha Tyler.
9. Avsnitt 9
Avsnitt 9, Säsong 3
Kocken Magnus Nilsson demonstrerar de olika konserveringsmetoder som människor i Skandinavien traditionellt har använt sig av för att överleva de kärva årstiderna.
10. Avsnitt 10
Avsnitt 10, Säsong 3
Magnus Nilsson strövar runt i det svenska vårlandskapet och letar efter späda örter och andra ingredienser som väcks till liv under midnattssolens sken.
11. Avsnitt 11
Avsnitt 11, Säsong 3
Magnus belyser hur man utvecklar en idé till en välsmakande maträtt genom att förstå essensen i varje ingrediens.
12. Avsnitt 12
Avsnitt 12, Säsong 3
Ed följer med den svenske kocken Magnus Nilsson till Frankrike, där han besöker människor och platser som inspirerat honom och bidragit till att forma hans kockkarriär.
13. Avsnitt 13
Avsnitt 13, Säsong 3
Magnus berättar om hur han lärde sig mycket av sitt hantverk av de personer som uppfostrade honom, och hur traditioner skapar identitet.
14. Avsnitt 14
Avsnitt 14, Säsong 3
Kocken Magnus Nilsson visar hur de olika årstiderna influerar hans matlagning, som till största delen bygger på lokalproducerade ingredienser.
15. Avsnitt 15
Avsnitt 15, Säsong 3
På denna resa mellan lokala traditioner med kocken Magnus Nilsson får vi följa med till hans jämtländska hemtrakter.
16. Avsnitt 16
Avsnitt 16, Säsong 3
Kocken Magnus Nilsson och hans personal visar hur arbetet i köket går till en vanlig dag på deras välrenommerade restaurang i Jämtland.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback