Upphovsland: Storbritannien
1. Christmas in Provence
Avsnitt 1 - Christmas in Provence, Säsong 3
Michel Roux bakar pepparkakor med brorsonen Tom och bjuder på en julmeny bestående av förrätten Bouillabaisse Terrine, huvudrätten Rouelle de porc och hans absoluta favoritefterrätt - en sufflé med Armagnacmarinerade katrinplommon.
2. Sunday Lunch
Avsnitt 2 - Sunday Lunch, Säsong 3
Söndagsmatlagning står på dagens agenda och Michel Roux delar idag med sig av hemligheterna med att ta söndagsmatlagningen till nästa nivå. Han tillagar fiskbullar i kräftsås och en saltbakad kyckling. En resa till Châteauneuf du Pape inspirerar till en efterrätt med rött vin - pocherade päron me...
3. Relaxed Supper
Avsnitt 3 - Relaxed Supper, Säsong 3
Idag bjuder Michel in vänner till en avslappnad middag där han serverar sniglar tillsammans med pain au lait bröd och likör till förrätt. Med inspiration till hans besök hos den hyllade kocken Fanny Rey gör han en fiskgryta till varmrätt och till sist en chokladmousse till efterrätt.
4. Sharing Feast
Avsnitt 4 - Sharing Feast, Säsong 3
Michel Roux serverar en planka fylld med goda råvaror. Ett besök på en restaurang vid Medelhavskusten inspirerar honom till hans val av förrätt - en rökt fisktallrik. Därefter en huvudrätt av rik nötkindsgryta och en saltkaramell-och valnötstårta.
5. Brunch
Avsnitt 5 - Brunch, Säsong 3
Michel Roux gör en dekadent brunch som startar med en ostsufflé. Ett besök i en historisk restaurang i Avignon inspirerar till klassiskt franska pithivier på rökt kyckling och svamp, brunchen avslutas med en elegant söt vingelé tillsammans med höstfrukter.
6. Celebration
Avsnitt 6 - Celebration, Säsong 3
Inspirerad av ett besök på berömda L'Oustau de Baumaniere, serverar Michel en meny bestående av en gryta med squashpuré följt av tre olika choux-bullar. Utsökta rätter till firandet.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback