Upphovsland: USA
1. Mississippi Delta
Avsnitt 1 - Mississippi Delta, Säsong 6
Andrew Zimmern utforskar ikoniska rätter från Mississippi i USA. Han testar bland annat stekt havskatt och dekadent kladdkaka.
2. Panama City
Avsnitt 2 - Panama City, Säsong 6
Andrew reser till Panama City, där stadens klassiska smaker är inspirerade av blandade kulturer. Han testar bland annat rätter bestående av stekt fisk.
3. Upper Peninsula, Michigan
Avsnitt 3 - Upper Peninsula, Michigan, Säsong 6
Andrew hittar den godaste maten på Upper Peninsula. Från kroatisk kyckling över öppen eld till nyfångad sik och pastejer erbjuder denna lantliga miljö många aptitliga rätter.
4. Brussels
Avsnitt 4 - Brussels, Säsong 6
Andrew Zimmern utforskar köket i en stad ofta överskuggad av sina grannar. Det finns mycket att längta efter i Bryssel, till exempel våfflor, ångkokta musslor och pommes.
5. Prague
Avsnitt 5 - Prague, Säsong 6
Andrew Zimmern besöker pilsnerälskarparadiset Prag i Tjeckien. Stans kök är full av klassiker som grisfot marinerad i öl, svampsoppa, plommonpastejer och en massa degknyten.
6. Madrid
Avsnitt 6 - Madrid, Säsong 6
Andrew visar upp köket i Madrid, en stad som gör maten till en kulinarisk och social erfarenhet i allt från stekt spädgris och köttstuvningar till smörgåsar med stekt bläckfisk.
7. Cardiff
Avsnitt 7 - Cardiff, Säsong 6
Andrew utforskar det snillrika köket i Cardiff i Wales, där rejäla lammstuvningar med rotfrukter och köttbullar gjorda på grisinälvor gått från ren överlevnadskost till moderna favoriträtter.
8. Baja
Avsnitt 8 - Baja, Säsong 6
Andrew Zimmern dyker in i ett skaldjurstungt kök i Baja California, Mexiko. Från rökt tonfisk till fisk tacos och caesarsallad med skaldjur. Stadens mat är en internationell sensation.
9. Antigua Guatemala
Avsnitt 9 - Antigua Guatemala, Säsong 6
Andrew Zimmern testar Guatemalas livliga och smakfulla rätter. Det inkluderar färgglada enchiladas och traditionellt handgjord konfekt.
10. Marrakesh
Avsnitt 10 - Marrakesh, Säsong 6
Andrew Zimmern reser till Marrakesh för att visa unika matlagningsmetoder och gamla recept som duvpaj, helt lamm stekt i underjordiska ugnar samt pyttesmå, handrullade pastabollar.
11. Trinidad And Tobago
Avsnitt 11 - Trinidad And Tobago, Säsong 6
Andrew testar på de kulinariska upplevelser som Trinidad och Tobago har att erbjuda. Detta inkluderar krabba serverad med dumplings och stekta hajsmörgåsar.
12. Reykjavik
Avsnitt 12 - Reykjavik, Säsong 6
Andrew presenterar Reykjaviks kök. Från saltad torsk och varm lammkorv med tillbehör till syrlig, krämig skyr är stans mat lika färgstark och historiestöpt som stan själv.
13. Avsnitt 13
Avsnitt 13, Säsong 6
Andrew Zimmern begibt sich auf eine kulinarische Reise durch Quito, die Hauptstadt von Ecuador. Dort stehen deftige Gerichte ganz oben auf der Beliebtheitsskala, wie zum Beispiel gebackenes Schweinefleisch, Kartoffelkuchen und frisches Ceviche.
14. Beijing
Avsnitt 14 - Beijing, Säsong 6
Pekings kök är en modern dynasti och värdigt en kejsare. Eller vad sägs om knapriga frukostpannkakor, djupa skålar med sega nudlar, mjuk pekinganka och pikanta åsnesmörgåsar?
15. Cartagena
Avsnitt 15 - Cartagena, Säsong 6
Andrew Zimmern testar de frestande smakupplevelserna från Cartagena i Colombia. Han försöker allt från stekt fisk och arepas till skaldjursrätter.
16. Stockholm
Avsnitt 16 - Stockholm, Säsong 6
Andrew framhäver Stockholms sill och traditionell svensk mat, till exempel ärtsoppa och pannkakor, Janssons frestelse och kanelbullar toppade med pärlsocker.
17. Jerusalem
Avsnitt 17 - Jerusalem, Säsong 6
Andrew Zimmern utforskar unik och exotisk mat som definierar en plats, undersöker vart de kom ifrån och de rätta sättet att äta dem.
18. Phnom Penh
Avsnitt 18 - Phnom Penh, Säsong 6
Andrew Zimmern upptäcker de komplexa smakerna i Phnom Penh, Kambodja. Kryddig, grillad krabba, kall nötköttsallad och nudelsoppa återspeglar uppdraget att bevara det unika med det kambodjanska köket.
19. Cape Town
Avsnitt 19 - Cape Town, Säsong 6
Andrew njuter av måltider i Kapstaden, Sydafrika, där kött kommer i alla former, från korv till gryta till pajer. Kuststadens utbud av skaldjur är dessutom bland de bästa i världen.
20. Amman
Avsnitt 20 - Amman, Säsong 6
Andrew Zimmern presenterar inbjudande rätter från Amman, Jordanien, så som getkött med grönsaker, sumak-täkt kyckling med lök och lamm kokat i krämig yoghurtsås.
21. Dominican Republic
Avsnitt 21 - Dominican Republic, Säsong 6
Andrew Zimmern ger sig ut på en kulinarisk rundtur i Dominikanska republiken, där han testar landets köttfyllda, tropiska rätter.
22. Mumbai
Avsnitt 22 - Mumbai, Säsong 6
Andrew Zimmern utforskar unik och exotisk mat som definierar en plats, undersöker vart de kom ifrån och de rätta sättet att äta dem.
23. Oslo
Avsnitt 23 - Oslo, Säsong 6
Andrew Zimmern provar traditionella vikingarätter i Oslo. Från renstek och lokalodlad lax till får och hjärtformade våfflor erbjuder huvudstaden rätter som motstått tidens tand.
24. Key West
Avsnitt 24 - Key West, Säsong 6
Andrew Zimmern utforskar unik och exotisk mat som definierar en plats, undersöker vart de kom ifrån och de rätta sättet att äta dem.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback