1. Bread
Avsnitt 1 - Bread, Säsong 1
Gregg följer den ständigt löpande produktionskedjan av en av våra mest älskade matprodukter: bröd. Bara i England konsumeras hela 12 miljoner limpor varje dag. Cherry tar fram tips på hur vi kan minska mängden matsvinn med fokus på just bröd.
2. Avsnitt 2
Avsnitt 2, Säsong 1
Vi tycks inte kunna få nog av choklad. Gregg får en unik inblick i arbetet på en chokladfabrik som kämpar med att stilla vårat chokladbehov. Cherry utmanar nationens smaklökar och visar hur barndomsminnen kan påverka våra smakupplevelser.
3. Milk
Avsnitt 3 - Milk, Säsong 1
Gregg och Cherry följer mjölkproduktionen, från ko till kartong. Ett mejeri i Bristol lyckas producera 100 ton ost per dag. Dessutom möter de både människor som jobbat på mejerier hela sitt liv och framtidens industrirobotar.
Gregg Wallace puts his troubles behind him with the chocolate makers.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback