1. Cherry Bakewells
Avsnitt 1 - Cherry Bakewells, Säsong 5
Gregg Wallace beger sig till den engelska staden Stoke-on-Trent. Väl på plats besöker han ett enormt bageri som specialiserar sig på körsbärspajer. Varje dag produceras över 25 000 pajer i fabriken.
2. Oljerockar
Avsnitt 2 - Oljerockar, Säsong 5
Nästa destination för Gregg är en klädfabrik i South Shields. Varje dag produceras 650 vaxjackor inne i fabriken och Gregg följer tillverkningsprocessen från hanteringen av ofärgad bomull till leveransen av färdiga varor.
3. Croissanter
Avsnitt 3 - Croissanter, Säsong 5
Det doftar ljuvligt när Gregg försöker lära sig mer om det franska bakverket croissant. I en fabrik får han följa hela tillverkningsprocessen som startar med 21 ton smör. Det resulterar i 336 000 croissanter varje dag.
4. Madrasser
Avsnitt 4 - Madrasser, Säsong 5
I en enorm madrass-fabrik i Leeds tillverkas varje dag över 600 sängar. Gregg är nyfiken på hur själva arbetsprocessen går till och bestämmer sig för att följa produktionen från start till slut.
5. Choklad
Avsnitt 5 - Choklad, Säsong 5
Att mat är ett av Greggs stora intressen är svårt att undgå. Han beger sig därför till en fabrik som på ett dygn tillverkar över 200 000 kanapéer. I fabriken lär sig Gregg vad som är viktigt att tänka på när man lagar stora mängder av festmat.
6. Avsnitt 6
Avsnitt 6, Säsong 5
Gregg beger sig till Frankrike där han besöker en av Europas största fabriker. Var femte sekund producerar fabriken en ny gjutjärnspanna och Gregg lär sig allt ifrån själva produktionsgången till vad för matlagning pannor bör användas till.
7. Grytor och stekpannor
Avsnitt 7 - Grytor och stekpannor, Säsong 5
Gregg beger sig till Frankrike där han besöker en av Europas största fabriker. Var femte sekund producerar fabriken en ny gjutjärnspanna och Gregg lär sig allt ifrån själva produktionsgången till vad för matlagning pannor bör användas till.
8. Soppa
Avsnitt 8 - Soppa, Säsong 5
Gregg Wallace besöker en enorm soppfabrik i Wigan som producerar två miljoner burkar om dagen. Han följer produktionsprocessen av grönsakssoppa, från bönskörden i Yorkshire till när soppan konserveras och distribueras.
9. Likör
Avsnitt 9 - Likör, Säsong 5
Nästa stopp på resan är Irland och siktet är inställt på en likörfabrik som producerar 540 000 flaskor likör varje dag. Gregg får möjlighet att studera tillverkningsprocessen samtidigt som Cherry tar reda på vart alla dessa flaskor återvinns.
10. Avsnitt 10
Avsnitt 10, Säsong 5
I Essex ligger en enorm müslibarsfabrik som inte undgått Greggs nyfikna öga. Varje dag producerar fabriken 400 000 bars och Gregg får lära sig hemligheten bakom receptet. Under tiden beger sig Cherry till Sydafrika där macadamianötterna plockas.
Gregg Wallace puts his troubles behind him with the chocolate makers.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback