Upphovsland: USA
1. Alaskan Wilderness: Moose Fat & Muskrat
Avsnitt 1 - Alaskan Wilderness: Moose Fat & Muskrat, Säsong 12
Andrew Zimmern reser in i vildmarken i Copper River Valley i Alaska där ursprungsbefolkningen fortfarande jagar och samlar i stor utsträckning.
2. Vancouver: Box Crabs & Bull Kelp
Avsnitt 2 - Vancouver: Box Crabs & Bull Kelp, Säsong 12
Andrew reser i den mytiska rebellen William Wallace fotspår i Skottland. På vägen äter han haggis, rökt kolja och hummer.
3. Nashville: Crane Meat & Pigeon Feet
Avsnitt 3 - Nashville: Crane Meat & Pigeon Feet, Säsong 12
Andrew Zimmern besöker Nashville där maten är en mix av gammalt och nytt. Han äter bland annat hot chicken och dry ribs samt grillad prärietrana.
4. Dallas: Red Meat & Rattlesnakes
Avsnitt 4 - Dallas: Red Meat & Rattlesnakes, Säsong 12
Andrew reser igenom Belgien och i fotspåren av de soldater som stred i Ardenneroffensiven, ett av de blodigaste slagen i andra världskriget. På vägen äter han belgiska klassiker som köttbullar, French fries och till och med struts.
5. Cartagena, Colombia: Jungle Rats & Reptiles
Avsnitt 5 - Cartagena, Colombia: Jungle Rats & Reptiles, Säsong 12
Andrew Zimmern reser till Cartagena i Colombia där han äter haj på marknaden innan han reser till bergen för att äta djungelråtta.
6. Lima Peru: Frog Shakes & Fish Sperm
Avsnitt 6 - Lima Peru: Frog Shakes & Fish Sperm, Säsong 12
Andrew Zimmern utforskar sydamerikas mathuvudstad Lima i Peru. Där får han prova grodsmoothie och äta marsvin och dyker dessutom efter bläckfisk.
7. Atlanta: Monkfish Liver & Goat Heart
Avsnitt 7 - Atlanta: Monkfish Liver & Goat Heart, Säsong 12
Andrew Zimmern utforskar den nya södern i Atlanta, Georgia, där maten kombinerar arvet från södern med multikulturella influenser och moderna idéer.
8. Avsnitt 8
Avsnitt 8, Säsong 12
Hunting and cooking iguanas with a family; a fishing derby competition; Cuban cooking and cigar making.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback