Upphovsland: Danmark
1. Avsnitt 1
Avsnitt 1, Säsong 2
Sean utforskar den amerikanska söderns unika kök, kocken John Currence gör tamales, och konditorn Lisa Donavan gör en paj av kärnmjölk.
2. Avsnitt 2
Avsnitt 2, Säsong 2
Efter att ha återupptäckt och återuppväckt söderns förlorade grödor lagar Sean majsgrynsgröt, bakar kastanjebröd och gör en bönsallad.
3. Avsnitt 3
Avsnitt 3, Säsong 2
Sean Brock besöker Anson Mills, där Glenn Roberts banar väg för sydstaternas risrätters storslagna återtåg.
4. Avsnitt 4
Avsnitt 4, Säsong 2
Louisiana-köket är en viktig inspirationskälla för kocken Sean Brock, som reser till träskmarkerna på jakt efter oxgrodor och tillagar både gumbo och mal.
5. Avsnitt 5
Avsnitt 5, Säsong 2
Sean utforskar de konserveringstekniker som är viktiga inslag i matlagningen i den amerikanska södern: torkning, saltning, konservering och fermentering.
6. Avsnitt 6
Avsnitt 6, Säsong 2
Sean utforskar sina rötter. Han lagar en typisk middag från Appalacherna, lagar kyckling och dumplings med mamma, och lär sig att fritera okra och salta in skinka.
7. Avsnitt 7
Avsnitt 7, Säsong 2
Kocken Sean Brock lyfter fram både människorna och maten i Low Country i South Carolinas kustland genom att tillaga en oförglömlig utomhusmåltid på sin väns gård.
8. Avsnitt 8
Avsnitt 8, Säsong 2
Kocken Sean Brock reser till Senegal, där han strosar runt på marknaderna i Dakar och M'Bour och lagar den traditionella senegalesiska rätten thiebou yapp.
9. Avsnitt 9
Avsnitt 9, Säsong 2
Följ med kocken April Bloomfield till London, där hennes matlagningskarriär började, och se henne laga tagliatelle med valnötter, skotska ägg och kaninpaj.
10. Avsnitt 10
Avsnitt 10, Säsong 2
Detta avsnitt fokuserar på Aprils kärlek till havet, som är djup och allomfattande.
11. Avsnitt 11
Avsnitt 11, Säsong 2
April går till kryddbutiken för att fördjupa sig i såväl curryns ursprung som Englands varianter av detta historiska kök.
12. Avsnitt 12
Avsnitt 12, Säsong 2
Kocken April Bloomfield förklarar sin djupa kärlek till det italienska köket och hur det har influerat hennes matlagning.
13. Avsnitt 13
Avsnitt 13, Säsong 2
April återbesöker karaktäristiska rätter ur det brittiska köket, bland annat bangers and mash, fish 'n' chips och pajer, och recenserar kvällsteernas olika nyanser.
14. Avsnitt 14
Avsnitt 14, Säsong 2
Res till Cornwall med April, som besöker jordbrukaren och kocken Tom Adams på hans svinfarm och tillagar sin berömda rätt: grisfötter för två.
15. Avsnitt 15
Avsnitt 15, Säsong 2
Upptäck varför matrester förtjänar att hamna på tallriken igen, och bubble and squeak står på menyn.
16. Avsnitt 16
Avsnitt 16, Säsong 2
Detta avsnitt följer April Bloomfield när hon brottas med de svåra frågor som alla kockar ställs inför.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback