Upphovsland: Danmark
1. Prune
Avsnitt 1 - Prune, Säsong 4
En dag med Gabrielle Hamilton på hennes resturang, Prune, i New York.
2. Garbage
Avsnitt 2 - Garbage, Säsong 4
Grabrielle Hamilton förklarar vad som är, och vad som inte är skräp.
3. Rome
Avsnitt 3 - Rome, Säsong 4
Kocken Hamilton utforskar de kulinariska upplevelserna som man kan hitta i Rom. Där lagar hon gamla favoriter och lär sig nya färdigheter.
4. Hunger
Avsnitt 4 - Hunger, Säsong 4
Gabrielle Hamilton berättar om sin ungdom, och pratar om hungerns olika betydelser och vikten av att lära sig att laga mat av de ingredienser som finns till hands.
5. Past
Avsnitt 5 - Past, Säsong 4
Gabrielle Hamilton besöker området där hon växte upp och lagar mat med en gammal vän. Dessutom berättar hon om hur barndomen fortfarande påverkar hennes matlagning.
6. Hustle
Avsnitt 6 - Hustle, Säsong 4
Kocken Hamilton diskuterar svårare tider och glädjen i att laga minnesvärda rätter.
7. Napkin
Avsnitt 7 - Napkin, Säsong 4
I detta avsnitt får vi både se på modern och klassisk, italiensk kultur.
8. Evolution
Avsnitt 8 - Evolution, Säsong 4
Kock Hamilton överväger vad som är nästa steg i hennes karriär. Gäster i detta avsnitt är Jacques Pepin och Maria Batali.
9. Fire
Avsnitt 9 - Fire, Säsong 4
Kocken David Kinch diskuterar hur en eld i en resturang förändrade honom, och förbereder rätter som han skapade under denna prövande tid.
10. Legacy
Avsnitt 10 - Legacy, Säsong 4
Här får vi höra hur kockarna James Syhabout utformade menyn hos Manresa Bread. Kock David Kinch ser på sin framtid hos Manresa Bread.
11. Ocean
Avsnitt 11 - Ocean, Säsong 4
Abalone-gröt, en rätt som är inspirerad av surfing och sashimi.
12. Strawberry
Avsnitt 12 - Strawberry, Säsong 4
Kocken David Kinch visar hur trädgårdens skörd används dagligen hos Manresa. Idag står färska jordgubbar på menyn.
13. Balance
Avsnitt 13 - Balance, Säsong 4
Kock Kinch inser att korta pauser kan ge hans liv lika mycket balans som hans rätter.
14. Restrictions
Avsnitt 14 - Restrictions, Säsong 4
På Manresa ser kocken Kinch till att varje kund får en personlig meny.
15. New Orleans
Avsnitt 15 - New Orleans, Säsong 4
Kock Kinch ser tillbaka på sitt första jobb på en resturang i New Orleans, där hans passion för mat startade.
16. 25 Bites
Avsnitt 16 - 25 Bites, Säsong 4
Kock Kinch tycker att en rätt inte ska ta mer än 25 tuggor för att avsluta.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback