vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Dela
Säsong 5
TV4 Guld • Lör 18 maj 08:00 - 08:30
162
111
S5:A5 - Per Morberg lagar ostron och oxfilé Wellington, som är smördegsinbakad oxfilé. Till efterrätt blir det den franska efterrätten crepez suzette. Han får anstränga sig lite extra när han får vinkännaren och krögaren, Carl Jan Granqvist, på besök.

Upphovsland: Sverige

Dela
Betygsätt Vad blir det för mat?
162
111

Säsonger och avsnitt

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer