1. Avsnitt 1
Avsnitt 1, Säsong 3
Andreas Viestad besøker Blindleia, Sørlandets perle, og på menyen står reker, krabbe og blåskjell.
2. Avsnitt 2
Avsnitt 2, Säsong 3
Andreas Viestad følger torsken fra den blir fisket i Lofoten i Nord-Norge til den ender opp på et spisebord i Italia.
3. Avsnitt 3
Avsnitt 3, Säsong 3
Andreas Viestad tar oss med til Mørekysten hvor sildefisket alltid har spilt en sentral rolle og dannet grunnlag for hele samfunn.
4. Avsnitt 4
Avsnitt 4, Säsong 3
Andreas tar oss med til Frohavet, hvor moderne havbruk for både laks og blåskjell legger basen menyen.
5. Avsnitt 5
Avsnitt 5, Säsong 3
Turen går til Telemarkskanalen, hvor Andreas Viestad tilbereder ulike retter med lokal ørret, epler og and.
6. Avsnitt 6
Avsnitt 6, Säsong 3
Andreas Viestad drar til Oppland og tryller frem lekre retter, blant annet basert på bær.
7. Avsnitt 7
Avsnitt 7, Säsong 3
Andreas tar turen til Gjøvik og Toten. Potet og kreps står i fokus.
8. Avsnitt 8
Avsnitt 8, Säsong 3
Tilslørte bondepiker, epletoddy og surdeigsbrød er blant hva som står på menyen når Andreas Viestad besøker Hardanger.
9. Avsnitt 9
Avsnitt 9, Säsong 3
Torsk er bare noe av hva som står på menyen når Andreas besøker Vesterålen.
10. Larvik
Avsnitt 10 - Larvik, Säsong 3
Vinteren har kommet og brislingfiske er på sitt beste i Oslofjorden. I tråd med Skandinavisk tradisjon røyker Andreas den lille fisken med den store smaken.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback