1. Avsnitt 1
Avsnitt 1, Säsong 6
Andreas utforsker de vanligste påleggene vi bruker i matpakkene våre, nemlig leverpostei og kokt skinke. Så drar han på sanking etter ville urter - midt i Oslo.
2. Avsnitt 2
Avsnitt 2, Säsong 6
Brunost er en norsk spesialitet som ikke har sin like noe annet sted. Andreas forteller brunostens historie, og vi feirer brunostens 150-årsjubileum ved å lage en deilig is, smaksatt med geitost.
3. Avsnitt 3
Avsnitt 3, Säsong 6
Andreas tar oss med til sitt ferieparadis i Spind utenfor Farsund.
4. Avsnitt 4
Avsnitt 4, Säsong 6
Hvordan spiste vi i Norge i riktig gamle dager? Andreas tar oss med til sagaøya Island for å søke etter gamle mattradisjoner.
5. Avsnitt 5
Avsnitt 5, Säsong 6
Turen går til Island der Andreas griller lam på en vulkan og lager en moderne rett med villaks. Saltbakt ørret står også på menyen.
6. Avsnitt 6
Avsnitt 6, Säsong 6
Andreas Viestad drar til Nes i Romerike, og reiser ned Glomma mens han undersøker de mange smakene vi får fra korn - ikke bare brød.
7. Avsnitt 7
Avsnitt 7, Säsong 6
Andreas Viestd drar til Hemsedal der han blant annet lager carpaccio av lammefilet, lammeburger med lokal ost og lammerull med urter.
8. Avsnitt 8
Avsnitt 8, Säsong 6
Turen går til Nord-Hordaland, Evanger og Voss, på jakt verdens beste eldhusrøykte pinnekjøtt.
9. Avsnitt 9
Avsnitt 9, Säsong 6
Kakao og sjokolade er en del av norsk matkultur - men vet vi egentlig hva kakao er? Andreas tar turen innom Saint Lucia i Karibia for å finne det ut.
10. Avsnitt 10
Avsnitt 10, Säsong 6
Det handler om historisk mat når Andreas tar Hurtigruten fra Trondheim til Bergen.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback